A céltól a stílusig: az új Breitling Premier kollekció replika órák

„Nagyobb tavakban akarunk horgászni” - jelentette ki Georges Kern, az első Breitling-csúcstalálkozón, Georges Kern elnök-vezérigazgatója. Ez utalás volt a Breitling kezdeményezésére, melyet Kern vezetése alatt tartott, most már a második évben, hogy magában foglalja a repülési központú stílusokon túl más termékszegmenseket és kategóriákat is, amelyekre a svájci márka már régóta ismert.

Ezért a csúcstalálkozó központi közleménye, az új Premier kollekció indítása, amely a tiszteletreméltó Chronomat család mellett fekszik, a Breitling négyágú marketingstratégiájának „Land” szegmensében,replika órák a „Air” a klasszikus Navitimer képviseletében és a közelmúltban bevezetett Navitimer 8; „Tenger” a Superocean és a Superocean Heritage által; és a nem-környezetvédelmi témájú „professzionális” pillér a csúcstechnológiás eszközzel olyan, mint az Emergency és az ExoSpace összekapcsolt óra.

A Premier kollekció valójában az 1943-ban Willy Breitling alapító-családja által bevezetett elegáns, fiatalok modelljének újjáéledése, és Kern szerint képviseli a Breitling legkiválóbb példáját, hogy az „evolúciót” céltól a stílusig figyeli. határozza meg az új kollekciót az esetek oldalán található barázdált vonalak, amelyeket a Breitling szerint a „sebesség ihlette”, valamint a Navitimer 8 modellek sportosabb hornyolt előlapjának kialakításával; és a ferde, sebességmérő-stílusú óra és perc kezek. A gyűjtemény öt új modellből áll,replika órák amelyek közül a legjelentősebb válasz egy rettenetes kérdésre, hogy én, és talán sok Breitling-rajongó, a tavalyi évtől már a brit luxusautomatizáló Bentley-vel való hosszú távú partnerségéről szólt.

A Premier órák közül kettő kronográf. A Premier B01 Chronograph 42 Breitling B01-es belső kaliberét tartalmaz, amely ön-tekercselő, oszlopkerék-vezérelt időrendi mozgás, 70 órás teljesítménytartalékkal; a másik, a Premier Chronograph 42, a Breitling a Caliber 13, a módosított és a COSC kronométer által hitelesített, megbízható és megbízható ETA Valjoux 7750 változatnak felel meg. Mindkét óra 42 mm-es rozsdamentes acél tokokkal rendelkezik; a B01 modellek zafírkötegeket tartalmaznak a mozgás szempontjábólreplika óra. A B01 kék és ezüst-fekete „panda” színeket kínál, valamint nubuk vagy alligátor bőrszíjakkal vagy acél karkötőkkel.

A nemrégiben megújult Breitling tervezési kódoknak megfelelően a házon belüli mozgásokkal rendelkező B01 modellek megkülönböztethetők a többiektől a kétregiszteres kronográf-tárcsa kialakítással, a 3. és 9. órás alosztályokkal. A 42 forró mozgással rendelkező Chronograph viszont három regiszteres tárcsázást végez a kronográf számlálókkal 12 és 6 órakor, kis másodpercek 9 órakor, és a dátum ablak 3 órakor. A tárcsázási lehetőségek kék vagy fekete; az órákat bőrszíjra vagy acél karkötőre szerelik.

Az egyszerűbb komplikációk a másik két „Mainline” Premier modellt - a Premier Automatic 40-et - kis másodpercekkel 6 órakor, az önfúró Breitling Caliber 37 (az ETA 2895-2 alapján), 40- mm acél tok és kék, ezüst vagy antracit tárcsával kapható; és a Premier Automatic 40 Day & Date,rolex replika amely a hét napját 12 órakor tartalmazza, és a dátum 6 órakor, és amelynek 40 mm-es acél tokja egy Breitling Caliber 45-et tartalmaz (módosított ETA 2834-2) . Mindkét órát nubuk vagy alligátor bőrszíj és rozsdamentes acél karkötő kapható; mindkét mozgás kronométerrel rendelkezik.